You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece yavuz ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye arkaışını getirmektedir.

Müzelik konstrüksiyonlarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (meslek, alışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Hileüminyum ya da Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul demir malzemeden bünyelır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene taraf verilir. Tasarruf açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kaçış bâtınin kullanılmasına ruhsat maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkıntılı basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve sair konstrüksiyonlarda 125 mm' den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde engel, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Akıllıca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun hileınması bâtınin en önemli adımdır.

Tehlikeli sınıftaki maslahatyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya namuslu ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanoğluın hızlı ve esenlıklı bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı baplardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonrasında güvenli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, mukteza standartlara munis olarak imal edildiği saat uzun müddet bakım verebilmektedir. Bittabi denetlememlarının kararlı binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenleri düzlük kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Erdemli konstrüksiyonlarda ani durumlarda insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en sağlam yangın merdivenidir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page